Atelier de lucru – Fortificarea activității Secțiilor de monitorizare, evaluare și integrare a serviciilor de asistență medicală

 

Centrul Național de Management în Sănătate sub egida Ministerului Sănătății organizează în data de 01 noiembrie curent, Atelierul de lucru cu tematica „Fortificarea activității Secțiilor de monitorizare, evaluare și integrare a serviciilor de asistență medicală din cadrul IMSP de nivel republican”.

 

Atelierul are drept scop fortificarea și îmbunătățirea activității  sistemelor instituționale de management al calității și audit medical intern în cadrul instituțiilor medico-sanitare publice.

 

Obiectivele acestui atelier vizează oferirea de către colaboratorii Direcţiei managementul calităţii serviciilor de sănătate a suportului metodic în implementarea instrumentelor de asigurare și control al calității și siguranței serviciilor medicale. De comun cu responsabilii Secțiilor de monitorizare, evaluare și integrare a serviciilor de asistență medicală din cadrul IMSP de nivel republican de a asigura monitorizarea gradului de implementare a Protocoalelor clinice și Standardelor medicale de diagnosticare și tratament în IMSP.

 

Prezentarile s-au concentrat pe urmatoarele elemente: definirea problemelor și stabilirea obiectivelor, stabilirea tehnicilor de analiza privind organizarea misiunilor de evaluare și monitorizare, prioritizarea activităților Secțiilor de monitorizare, evaluare și integrare a serviciilor de asistență medicală din cadrul IMSP de nivel republican.